Bronzen sticker voor selfie

Als lid van Fotoclub De Sluiter in Maasbracht ben ik ook lid van Fotobond Nederland. De Fotobond kent diverse wedstrijden. Mijn voornemen om vaker mee te doen met wedstrijden heeft geresulteerd in een mooi resultaat. De eerste editie van Foto Online koos ik uit om mijn selfie ‘Vertwijfeling’ in te sturen. Een selfie gemaakt met mijn spiegelreflexcamera, op statief, met flitser en 10 seconden te tijd om op het juiste moment de juiste blik te hebben. Zondag 1 maart kreeg ik de uitslag. Iets meer dan 1000 foto’s waren ingeleverd. 32 daarvan hebben een sticker ontvangen van de 3 hoofdige jury. Daarvan was 1 goud, 4 zilver en 27 brons. Van die bronzen stickers heb ik er een omdat mijn foto 24 punten kreeg (lees: 3 x een 8). En dat is een resultaat waar ik trots op ben. Redenen genoeg om vaker mee te doen en wellicht om dit beeld onderdeel te laten worden van een serie.